0 +
Afgeronde Installaties

Onafhankelijk van het net worden?

Ontdek de mogelijkheden

Binnen 30 seconden geregeld!

Waarom een thuisbatterij?

Efficiënt gebruikmaken van je zonnepanelen

Tijdens de dag genereert jouw PV systeem energie, maar vaak wordt deze elektriciteit niet meteen gebruikt, bijvoorbeeld als je niet thuis bent. In plaats daarvan wordt deze overtollige energie teruggevoerd naar het elektriciteitsnet. Met de intelligente thuisaccu vergroot je je energieonafhankelijkheid tot 80%. Een gedeelte van de elektriciteit die anders overdag aan het net zou worden teruggeleverd, wordt nu opgeslagen in de batterij. Op die manier kun je eenvoudig ‘s avonds gebruikmaken van de opgeslagen energie.

Op zoek naar antwoorden?

Veelgestelde vragen

Onafhankelijkheid van het energienet is het grootste voordeel. Dit uit zich in twee gevolgen. Ten eerste word je minder geraakt door de variabele energieprijzen. Je gebruikt namelijk de stroom die je zelf opwekt. Ten tweede heb je minder last van stroomstoringen. Met het net dat overbelast raakt kan het steeds vaker voorkomen dat de stroom uitvalt. Hier heb jij dan geen last meer van.

Wij bieden verschillende maten thuisbatterijen aan van 4 verschillende merken. Om te kijken welke voor jou geschikt is kan je het beste een gratis adviesgesprek inplannen.

In de app van de leverancier kan je precies zien hoeveel de batterij wordt opgeladen en wanneer de energie gebruikt wordt.

2 tot 4 weken inclusief installatie.

Kwalitatief & Veilig

Onze selectie van thuisbatterijen bestaat uit de meest veilige en betrouwbare systemen. Zo hebben systemen bijvoorbeeld alleen laagspanning om brandgevaar te voorkomen. Ook zijn er per merk verschillende uitgebreide garanties beschikbaar. Onze experts zijn dagelijks bezig met het vergelijken van de beste materialen op de markt. Zo weet je zeker dat je met 100% Duurzaam daadwerkelijk een investering in de toekomst kan maken.

Onze huidige selectie:

4.5/5
Veel last van stroomstoringen bij mij in de omgeving. Ik heb nu een Enphase thuisbatterrij en die vangt dat netjes op! De app werkt ook perfect. Ik kan nu alles netjes volgen in een overzicht op mijn iPhone.
Thom
Middelburg
5/5
Vriendelijke monteurs die de panelen, laadpaal en thuisbatterij allemaal in 1 dag hebben geplaatst. Werkt nu al een maand probleemloos. Erg tevreden.
G. Hofstra
Cappelle a/d ijssel
5/5
Tevreden over de panelen en de microomvormers. Leveren meer dan gedacht dus ik laad mijn elektrische auto er ook mee op. Bespaar nu ongeveer €190 per maand.
O. Zegkan
Apeldoorn

Service waar je wat aan hebt

Zo garanderen wij succes

Advies
Offerte
Uitvoering
Service
Stap 1
Plan vrijblijvend een afspraak in met één van onze experts. Krijg vervolgens advies over de juiste stappen om verduurzaming te behalen.
Stap 2
De doorgegeven wensen en het advies van onze expert worden met elkaar vergeleken. Hier wordt een passende offerte op gebaseerd.
Stap 3
100% Duurzaam blijft gedurende het gehele verduurzamingsproces - dus voor, tijdens, en na uitvoering - aanwezig als contactpunt.
Stap 4
Het genieten van meer wooncomfort kan beginnen. Wij zorgen ervoor dat dit zo blijft. Zo heb je nog jarenlang profijt

Volledig vrijblijvend
& binnen 30 seconden aangevraagd

Wij staan voor je klaar!