De beste laadpaal
voor jouw situatie

0 +
Jaar ervaring

Jouw EV makkelijker opladen?

Kijk wat we voor jou kunnen betekenen!

Volledig vrijblijvend

Snel & goedkoop laden

Binnen een halve dag geïnstalleerd

Van advies en installatie tot lange garanties, we regelen het allemaal. We kijken samen naar jouw situatie en geven je vrijblijvend advies. Vervolgens komt de monteur binnen no-time langs en kan jij genieten van je eigen laadpaal. 

Wat geldt voor jou?

Voor iedereen een oplossing

Zakelijk

Onze ervaring leert dat er bij zakelijk gebruik behoefte is aan laadpalen die sneller en efficiënter werken. Elektrische voertuigen moeten namelijk snel weer de weg op en worden door diverse personen gebruikt. Ook meer functies zoals toegangscontrole en rapportage zijn daarom vaak aanwezig bij laadpalen voor zakelijke oplossingen
Gratis advies

Particulier

Voor particulieren is de laadsnelheid van een laadpaal vaak minder belangrijk, omdat het gebruikelijk is dat elektrische auto’s ‘s nachts worden opgeladen en er geen haast is. Ook is er minder behoefte aan speciale functies. Daarom zijn laadpalen voor thuisgebruik vaak eenvoudiger dan zakelijke laadpalen. Tip: kies voor een Hesotec Electrify laadpaal of Growatt laadpaal.
Gratis advies
0 +
Succesvolle installaties

Service waar je wat aan hebt

Zo garanderen wij succes

Advies
Offerte
Uitvoering
Service
Stap 1
Plan vrijblijvend een afspraak in met één van onze experts. Krijg vervolgens advies over de juiste stappen om verduurzaming te behalen.
Stap 2
De doorgegeven wensen en het advies van onze expert worden met elkaar vergeleken. Hier wordt een passende offerte op gebaseerd.
Stap 3
100% Duurzaam blijft gedurende het gehele verduurzamingsproces - dus voor, tijdens, en na uitvoering - aanwezig als contactpunt.
Stap 4
Het genieten van meer wooncomfort kan beginnen. Wij zorgen ervoor dat dit zo blijft. Zo heb je nog jarenlang profijt.

Zorgeloos laden: jaar in jaar uit.

Onderhoudspakketten

Standaard

Gratis

Voor altijd

Fabrieksgarantie
Montagegarantie
24/7 Storingsdienst
Voorrijkosten
Arbeidsloon
Binnen 48 uur geregeld
Jaarlijkse inspectie

Premium

€149,-

Per jaar

Fabrieksgarantie
Montagegarantie
24/7 Storingsdienst
Voorrijkosten
Arbeidsloon
Binnen 48 uur geregeld
Jaarlijkse inspectie

Op zoek naar antwoorden?

Veelgestelde vragen


Er zijn verschillende voordelen voor een laadpaal bij jou thuis:

Je kunt laden wanneer je wilt
Je betaalt minder dan met publiek laden
Je laadt je auto sneller op dan een stopcontact
Je verrekent eenvoudig je kosten

Voor loadbalancing heb je het volgende nodig:

een 3-fasenaansluiting
een slimme meter die in 2014 of later geïnstalleerd is
een vrije P1-poort op je slimme meter

Dat kun je uitrekenen met een simpel rekensommetje: deel het vermogen van de accu door het vermogen van de laadpaal.

Voorbeeld
Stel dat je auto een accu heeft van 55 kWh en de laadpaal een vermogen heeft van 11 kW. Dan duurt het ongeveer 5 uur (55 kWh / 11 kW = 5 h) voordat een volledig lege accu weer helemaal is opgeladen. Je meterkast moet dan ook het vermogen hebben om 11 kW te kunnen laden. Een 1-fase meterkast kan over het algemeen tot 3,7 kW per groep leveren. Voor 11 kW laden heb je een 3-fase meterkast nodig.

Niet alleen de mogelijkheid om 1- of 3-fase te laden is belangrijk, ook het maximale laadvermogen van de onboard lader van de auto bepaalt hoe snel je kan laden. Bij een auto met een 1-fase lader ligt het maximale laadvermogen op 3,6 kW of (op of net onder) 7,4 kW, bij een 3-fase lader op 11 of 22 kW. Auto’s met een laadvermogen van 3,6 kW zijn doorgaans kleine en wat oudere elektrische auto’s, gezien het doorgaans geringe prijsverschil met een laadpaal die 7,4 kW kan leveren is het aan te raden hier voor te kiezen.

Bij een 1-fase aansluiting is een meterkast middels één aansluiting van 230 volt op het elektriciteitsnet aangesloten, terwijl een meterkast bij een 3-fase aansluiting middels 3 zogenaamde fasedraden van elk 230 volt op het elektriciteitsnetwerk is aangesloten. Door deze 3-fasedraden kan een 3-fase aansluiting een hoger vermogen leveren. Niet alleen de laadpaal moet geschikt zijn voor 3-fase laden, de auto moet er ook mee overweg kunnen.

Wij staan voor je klaar!